SERVICEOVERSIGT

Vi arbejder også i weekenden og det betyder at vi kan gøre rent efter din fest, hvis den holdes fredag. I nogle tilfælde kan vi også ekstraordinært komme forbi en søndag.

Vi regner ud fra standardprisen som er 225 kr. inklusiv moms i timen.  Der er et tillæg på 40 kr./timen inklusiv moms for arbejde udført om lørdagen, dvs. 265kr. inklusivt moms i timen,og et tillæg på 60 kr inklusiv moms om søndagen=285kr med moms

Vi medbringer selv rengøringsartikler

WE GUARANTEE

Vores fortsatte udøvelse af perfektion har resulteret i konsekvent vækst hvert år. Vores fokus er at lytte til vores kunder, forstå deres behov og give det exceptionelle niveau af bolig og kommerciel rengøring.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med vores rengøringsservice, bedes du kontakte os. Vi vil komme tilbage og rense de specifikke områder, der ikke mødtes. Hvis du har brug for en særlig rengøringsservice, er vi glade for at opfylde alle anmodninger for at overgå dine forventninger.

VORES MISSION

Grundlagt i 2015 blev vi en af de førende udbydere af bolig- og kommercielle rengøringsløsninger i Danmark. Vores mission er at:

  • Lever af høj kvalitet og konsekvente tjenester.

  • Brug miljøvenlige rengøringsmidler.

  • Giver stabile job med rimelige lønninger.

  • Konsentrere vores ressourcer om at opretholde standarder

  • Gør dig en yderst tilfreds kunde.