SERVICEOVERSIGT

Produkterne fra den kemiske industri anvendes så meget i dag, at årsagen til allergiske reaktioner og sundhedsproblemer bliver kigget efter næsten det mindste, og de fleste er relateret til husstandskemi. For at være overbevist om dette er det nok at bestille en professionel økologisk rengøring (eco-cleaning) af lejligheden en gang og sammenligne resultaterne med den, hvor sædvanlige vaskemidler fra butikken blev brugt. Forskellen vil være fantastisk, uanset hvor omhyggeligt husholdningskemikalier vaskes af. Allergikrævende og astmatikere vil bemærke det hurtigst, hvilket ofte sker meget hårdt i et nyligt rengjort rum.

Professionel økologisk rengøring af lejligheden er lavet uden brug af aggressive kemikalier, som har en langt større indvirkning på dem, der lider af astma og allergier end på patogener. I dette tilfælde er det meget mere effektivt. Til rengøringslejligheder bruger rengøringsvirksomheder tre metoder:

– brug af dampgeneratorer, der fjerner forurenende stoffer og dræber mikrober, ødelægger ved at styre en strøm af damp under tryk.

– særlige vaskemidler baseret på hypoallergeniske forbindelser, for eksempel eddikesyre og glycol.

– kombination af begge metoder.

Denne tilgang til miljørengøring af lejligheder er den mest effektive, og gælder derfor for alle virksomheder, der beskæftiger sig med miljørensning.

Vi kan klare den daglige rengøring for dig i en stresset hverdag. Vi tilbyder fleksible tider efter behov. Vi anvender faste medarbejdere hvergang så medarbejderen får et vist kendskab til netop dig og dit hjem. Vi lægger stor vægt på kvalitet og tryghed.
Vi går efter at bruge miljø og allergivenlige og duftneutrale rengøringmidler.

T&O Øko-Cleaning’s dagligrengøring omfatter
– Støvsugning og gulvvask af alle gulve i alle rum.
– Afstøvning af flader og lamper i alle rum.
– Aftørring af alle overflader i køkkenet. Skraldet bæres ud.
– Sanitetsrengøring af toilet og badeværelse, badekar og brusekabine. Spejle pudses, skabe og hylder rengøres udvendigt.

Vi tilpasser rengøringen til hvert enkelt kunde. Har du andre ønsker vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning der passer ind i din dagligdag.

Vi fører hyppige tilsyn med den udførte rengøring, så vi sikrer dig den højeste kvalitet af rengøring.

VI GARANTERE

Vores fortsatte udøvelse af perfektion har resulteret i konsekvent vækst hvert år. Vores fokus er at lytte til vores kunder, forstå deres behov og give det exceptionelle niveau af bolig og kommerciel rengøring.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med vores rengøringsservice, bedes du kontakte os. Vi vil komme tilbage og rense de specifikke områder, der ikke mødtes. Hvis du har brug for en særlig rengøringsservice, er vi glade for at opfylde alle anmodninger for at overgå dine forventninger.

VORES MISSION

Grundlagt i 2015 blev vi en af de førende udbydere af bolig- og kommercielle rengøringsløsninger i Danmark. Vores mission er at:

 • Lever af høj kvalitet og konsekvente tjenester.

 • Brug miljøvenlige rengøringsmidler.

 • Giver stabile job med rimelige lønninger.

 • Konsentrere vores ressourcer om at opretholde standarder.

 • Gør dig en yderst tilfreds kunde.

POPULÆRE SPØRGSMÅL

 • Hvor mange mennesker vil komme for at rense mit hus?

  Det afhænger af det område af det område, du skal rengøre. Normalt er det fra 1 til 5 personer

 • Skal jeg være til stede til rengøring?

  Din tilstedeværelse er ikke nødvendig. Hvis du ønsker, kan du være i hjælp

 • Hvor lang tid tager det at rense mit hus?

  Det afhænger af det område af det område, du skal rengøre. Normalt tager det fra 1 time til 5 timer.