SERVICEOVERSIGT

Renlighed er ikke kun en garanti for sundhed og godt humør, men også en af ​​de vigtige komponenter i høj arbejdsproduktivitet og virksomhedssucces. I forhold til vores langt fra den bedste økologi vil regelmæssig vask af vinduer inde og ude gøre kontorslokalet, lejligheden, det private hus eller sommerhuset lettere, lysere og mere attraktivt. Dette er især vigtigt for plastikvinduer, som ikke kun vaskes i glasset – støv, snavs og pletter er meget tydelige på lysprofilen. . Omkostningerne ved servicen bestemmes individuelt, afhængigt af vinduernes areal, og kvaliteten af ​​de dobbelte ruder ..Vi bruger det mest moderne udstyr til rengøring af vinduer og plastprofiler. Alle kemiske vaskemidler er allergivenlige og miljøvenlige, de indeholder ikke sundhedsskadelige eller giftige stoffer.

vi kan pudse dine vinduer både indvendigt,og udvendigt ,og gerne i forbindelse med privatrengøringen.

vi pudser kun vinduer i stueetage ,og op til 1 sal pt..

VI GARANTERE

Vores fortsatte udøvelse af perfektion har resulteret i konsekvent vækst hvert år. Vores fokus er at lytte til vores kunder, forstå deres behov og give det exceptionelle niveau af bolig og kommerciel rengøring.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med vores rengøringsservice, bedes du kontakte os. Vi vil komme tilbage og rense de specifikke områder, der ikke mødtes. Hvis du har brug for en særlig rengøringsservice, er vi glade for at opfylde alle anmodninger for at overgå dine forventninger.

VORES MISSION

Grundlagt i 2015 blev vi en af de førende udbydere af bolig- og kommercielle rengøringsløsninger i Danmark. Vores mission er at:

 • Lever af høj kvalitet og konsekvente tjenester.

 • Brug miljøvenlige rengøringsmidler.

 • Giver stabile job med rimelige lønninger.

 • Konsentrere vores ressourcer om at opretholde standarder.

 • Gør dig en yderst tilfreds kunde.

POPULÆRE SPØRGSMÅL

 • Hvor mange mennesker vil komme for at rense mit hus?

  Det afhænger af det område af det område, du skal rengøre. Normalt er det fra 1 til 5 personer

 • Skal jeg være til stede til rengøring?

  Din tilstedeværelse er ikke nødvendig. Hvis du ønsker, kan du være i hjælp.

 • Hvor lang tid tager det at rense mit hus?

  Det afhænger af det område af det område, du skal rengøre. Normalt tager det fra 1 time til 5 timer.